LINE Antivirus

LINE Antivirus 1.0.7

Serieuze virusscanner met vrolijke emoticons

VOOR

  • Snelle scans
  • Heldere interface
  • Ook real-time bescherming

TEGEN

  • Beperkte functies

Uitmuntend
8

LINE Antivirus is een gratis virusprogramma voor Android-telefoons. De software scant razendsnel je toestel op gevaarlijke wijzigingen in apps en op kwaadwillende software.

Na het starten van LINE Antivirus downloadt de software de vereiste updates en gaat het aan de slag met een snelle systeemscan. De app bladert snel door te telefoon, op zoek naar problemen of verdachte zaken. Hierna is het mogelijk om een full scan uit te voeren, waarbij LINE Antivirus al je applicaties en bestanden scant. Redelijk bonte emoticons tonen met een gezichtsuitdrukking wat de staat is van je telefoon; een lachend gezichtje met een liefkozend eendje erbij kan natuurlijk alleen maar goed nieuws zijn.

LINE Antivirus scant net zo snel en effectief als NetQin Antivirus en Avast! Mobile Security en heeft net als de eerstgenoemde een Privacy Advisor aan boord. Dit is een handige functie die aangeeft welke programma's toegang hebben (of nemen eigenlijk) tot je contactpersonen, kalender, locatie of andere functies in je toestel. Het geeft je een prima overzicht van de toestemming die programma's hebben om aan je telefoonfuncties te zitten.

LINE Antivirus is een prima scanner voor Android-telefoons. De software toont heldere informatie over toestemming van apps en eventuele kwaadwillende software. Het enige dat je LINE Antivirus kan verwijten zijn de overmatig vrolijke emoticons; ze maken de software echter niet minder functioneel.

Meeste downloads Anti-Spam & Anti-Spy voor Android

Meer
LINE Antivirus

Download

LINE Antivirus 1.0.7

Beoordelingen about LINE Antivirus